كــــــــــبـــــــــــــ اسكندراني ــــــــــــدة
المقادير :
300 جرام كبدة مقطعة قطع صغيرة
4 قرون فلفل مقطع حلقات صغيرة
2فص ثوم مفرى
ملح وفلفل اسود وشطة وكمون وخل
الطريقة:
يتم وضع سمن او زيت فى اناء ساخن ويستحسن ان تكون طاسة ثم يتم وضع الثوم المفرى وبعده الفلفل وياخذ اقل من دقيقة مع التقليب ثم توضع الكبدة وتقلب لمدة لا تزيد عن دقيقتين ثم يوضع عليها الملح والفلفل والخل و الكمون والشطة حسب الطلب ثم تقدم ويفضل معها الطرشى وسلطة الطحينة ومن الممكن ان توضع فى سيندوتشات
وبالهنا والعافية